ServiceBroker top
 

Oprettelse af adgang

Hvis du er forhandler/butik, kan du selv oprette en adgang herunder. Når du har udfyldt registreringen, får du med det samme oplyst dit brugernavn og password, som du skal bruge til at logge ind med og du kan oprette sager med det samme.

Du skal være opmærksom på, at du ikke per automatik har en konto hos værkstederne. Når du opretter en garantisag, er der ingen forskel på om man har en konto eller ej hos det værksted, der modtager reparationen, da den betales af producenten. Hvis du opretter en tilbudssag uden konto, vil du som udgangspunkt modtage varen retur per efterkrav.

En konto er et forhold mellem dig og det enkelte værksted og da en konto reelt er en kredit, vil værkstedet derfor kræve, at din virksomhed kreditvurderes. Hvis du ønsker en konto på et værksted, behøver du ikke gøre det på forhånd. I det øjeblik du opretter en tilbudssag, kan du kontakte værkstedet mens varen repareres, da det først er afgørende om man har konto i det øjeblik varen skal retur. Hvis du kontakter et værksted angående oprettelse af en konto, vil de som minimum kræve, at du oplyser selskabsform, CVR nummer, bankens navn og by samt registreringsnummer og kontonummer.

Vær opmærksom på, at det også er en mulighed at bede kunden selv håndtere en tilbudssag. En privatperson kan selv booke en tilbudssag og servicere sig selv igennem forløbet, hvis du ikke ønsker at blive blandet ind i forløbet.

Indtast oplysninger omkring din butik herunder og tryk "Opret adgang".
Firma oplysninger
Land
Butikkens navn
Adresse
Postnr og by
Telefonnr.
E-mail
Faktura email (valgfrit)
CVR nr.
EAN nr. (valgfrit)
 
 
 
Indtast den 6 cifrede kode
Verifikationskode

Den 6 cifrede verifikationskode på billedet skal indtastes på den sidste indtastningslinie af sikkerhedsmæssige årsager.
* Når vi har et tilbud klar eller en besked angående en sag på værkstedet, kan du se dem øverst når du er logget ind. De er fremhævet og du bedes klikke på dem for yderlig information. Hvis du kun opretter få sager og dermed sjældent logger ind, kan det være en fordel for dig at få en yderlig notifikation herom på email. Du kan senere ændre disse indstillinger, under "Mine oplysninger" når du er logget ind.


Opret adgang